logo transparend vojvodina uzivo

U jeku humanitarne katastrofe Priština sada blokira srpske sanitete!

BEOGRAD – Prethodno je direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek za Tanjug potvrdio da su pripadnici tzv. kosovske policije zaustavili danas na punktu na Bistričkom mostu sanitetsko vozilo te zdravstvene ustanove

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković naveo je danas da u jeku humanitarne katastrofe koju je svojim zabranama i iracionalnim odlukama izazvao premijer privremenih prištinskih institucija Alјbin Kurti, Priština sada blokira srpske sanitete.

„U jeku humanitarne katastrofe koju je svojim zabranama i iracionalnim odlukama izazvao Alјbin Kurti, Priština sada blokira srpske sanitete i obračunava se sa gazama i zavojima i ugrožava život pacijentima! Da li je to ta Kurtijeva deeskalacija?“, napisao je Petković na platformi X (Tviter).

Prethodno je direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek za Tanjug potvrdio da su pripadnici tzv. kosovske policije zaustavili danas na punktu na Bistričkom mostu sanitetsko vozilo te zdravstvene ustanove koje je prevozilo sanitetski materijal iz doma zdravlja u Leposaviću ka KBC Kosovska Mitrovica, i uputili ga na terminal u južnom delu Kosovske Mitrovice.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.