logo transparend vojvodina uzivo

U Geozavodu promocija naučnog časopisa Napredak, prisustvuje predsednik Vučić

BEOGRAD- U Geozavodu se održava promocija naučnog časopisa Napredak, koji izdaje Fondacija “Za srpski narod i državu”.

Promociji prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministri u Vladi Srbije, između ostalih ministar finansija Siniša Mali, ministar građevinarstva, saobracaja i infrastrukture Goran Vesić, ministarka privrede Adrijana Mesarović, ministar za rad i zapošljavanje Nemanja Starović, ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujovic, ministar trgovine Tomislav Momirović, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković, predstavnici diplomatskog kora i brojne druge zvanice.

Na događaju će se obratiti prof.dr Uroš Šuvaković i prof.dr Zoran Jevtović. U aprilu je objavljen poslednji tematski broj časopisa, koji je posvećen deceniji od iniciranja i početka realizacije projekta „Pojas i put“ koji je pokrenuo predsednik Kine Si Đinping. Časopis Napredak objavljuje akademske radove koji se odnose na političku teoriju i političku praksu, u najširem smislu.

Na ovaj način promoviše političku kulturu i dijalog i omogućava akademskim stvaraocima, ali i kreatorima i sprovodiocima politika da objavljuju svoje radove koji se odnose na međunarodne odnose, geopolitiku, evrointegracije, društvena pitanja uopšte, javne politike, ali i na političku tradiciju, istoriju, kulturu sećanja itd. Sledeće izdanje časopisa Napredak izlazi na jesen, a izdaje se tri puta godišnje.

 

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.