Turistički potencijal Sombora predstavljen u Budimpešti

SOMBOR – Na Sajmu turizma u Budimpešti, Turistička organizacija Grada Sombora nastupila je na zajedničkom štandu Turističke organizacije Vojvodine i Privredne komore Vojvodine.

U okviru promocije turističke ponude AP Vojvodine u Mađarskoj, u ambasadi Republike Srbije u Budimpešti bilo je organizovano „Vojvođansko veče“, uz prezentaciju specijaliteta vojvođanske kuhinje i degustaciju najkvalitetnijih vina, uz nastup inkluzivno-mešovitog hora ISON i čuvenih tamburaša.

Posetioci Sajma su imali priliku da se upoznaju sa brojnim turističkim sadržajima Pokrajine, kao i predlozima za odmor putem inspirativnih štampanih materijala.

„Sa zadovoljstvom možemo da se pohvalimo da je štand Grada Sombora bio veoma posećen, osim predstavljanja ponude zainteresovanima, održana je i degustacija vina somborskih vinarija. AP Vojvodina se kao turistička destinacija predstavila na poslovan, kreativan i originalan način, uz Grad Sombor i brojne izlagače koji su upotpunili doživljaj Vojvodine kao izuzetne turističke destinacije“, poručili su iz TOGS.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.