Turistička organizacija Pančevo predstaviće ponudu grada na Sajmu turizma u Beogradu

PANČEVO – Turistička organizacija grada Pančevo će i ove godine, u hali IV, predstaviti svoju turističku ponudu na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 22. do 25. februara.

Na Sajmu će između ostalog biti predstavljen i novi Kulturni vodič grada u subotu, 24. februara od 13 do 14 časova uz degustaciju vina i banatske štrudle.

Biće predstavljena i najveća manifestacija koja se održava u Pančevu tokom godine, Dani Vajferta, ali će posetioci moći da se upoznaju i sa bogatstvima Pančeva.

„Glavni fokus ove godine je na Danima Vajferta kao našoj najvećoj manifestaciji u gradu. Hoćemo da prikažemo sve znamenitosni našeg grada što kulturno istorijskih spomenika tako i prirodna bogatstva. Na Sajmu turizma premijeno ćemo predstaviti naš vodič koji smo radili specijalno za sajam. U samom vodiču biće što prirodnih lepota, manifestacija po kojima je Pančevo prepoznatljivo, ali ćemo i podeliti našim posetiocima kako bi mogli detaljno da isplaniraju svoj dolazak u Pančevo a mi smo ovde da im poželimo dobrodošlicu“, rekao je za RTV Pančevo Srđan Nikolić, v.d. direktora TO grada Pančeva.

Srđan Nikolić najavljuje i novu manifestaciju, koja će biti održana u poslednjoj nedelje maja u Narodnoj bašti.

„Pančevo je prepoznato na mapi manifestacionog turizma i mi svake godine pokušavamo da unapredimo tu granu turizma. Naravno uz veliku pomoć grada Pančeva koji se posvetio finansijski i organizacioni tom poslu. Mi ćemo ove godine imati poslednje nedelje maja, TO Pančevo, Grad Pančevo i Udruženje Sefta novu manifestaciju „Pančevo vajn vikend“ koja će trajati tri dana. Biće predstavljeni domaći pančevački izlagači vina, kao i iz cele Srbije. Biće prikazani i gastraonomski specijaliteti iz naših krajeva, bogat kulturno umetnički program, muzički program i to na najlepšem mestu, u Nardnoj bašti“, rekao je Srđan Nikolić.

Na štandu grada Pančevo svoje proizvode predstaviće Udruženje Panonke, kao i Udruženje žena Pančevke Gornji grad.
Pomoć u predstavljanju grada na sajmu pružiće i učenici Ekonomsko trgovinske škole Paja Marganović. Na štandu grada Pančeva svoje mesto imaće i vinari.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.