Turistička organizacija opštine Kovin na Sajmu turizma u Kragujevcu

KOVIN – Turistička organizacija opštine Kovin predstavlja potencijale i turističku ponudu svog kraja na 13. Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma, koji se održava od 24. do 26. novembra na Šumadija sajmu u Kragujevcu.

Učestvuju brojni izlagači, nacionalne, regionalne i lokalne turističke organizacije i agencije sa objedinjenom ponudom za zimu 2022/2023, hotelijeri, turistički centri, banjska lečilišta, seoska domaćinstva, vinarije i destilerije iz čitave Srbije ali i zemalja u regionu.

„Turistička organizacija opštine Kovin, svoju ponudu za predstojeću godinu, predstavlja u okviru štanda Turističke organizacije Vojvodine, koja je okupila sve izlagače iz Vojvodine“, kaže Divna Kirilov, direktorka TOO Kovin.

 

Sajam u Kragujevcu okupio je i brojne turističke organizacije iz Vojvodine (TOO Kovin)

 

Sajam u Kragujevcu je otvorila narodna poslanica Nataša Jovanović a osim nje, izlagačima i posetiocima su se obratili direktor Šumadija sajma Aleksandar Štajn, direktor Turističke organizacije grada Kragujevca Bojan Pavlović i direktorka Turističke organizacije Srbije Marija Labović.

Prikazan je i promo film „Tane Kubik“, kao i nastup omladinskog i dečjeg folklornog ansambla za negovanje tradicionalne kulture „Abrašević“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.