“Turbo” kružni tok – u toku priprema za završni sloj u Fruškogorskoj i delu Bulevara cara Lazara

NOVI SAD – U okviru radova na izgradnji kružne raskrsnice, na delu Fruškogorske ulice i delu Bulevara cara Lazara postavljena su oba sloja bituminiziranog nosećeg sloja (BNS) i u toku je priprema za izradu završnog sloja na navedenim saobraćajnicama.

Na delu Bulevara cara Lazara, od kružnog toka prema TC „Promenada“, trenutno se vrši izrada tamponskog sloja i priprema za asfaltiranje. U toku su i radovi na postavljanju zaštitne pešačke ograde i zaštitnih stubića na zelenim površinama.

Foto: Gradske info

Obaveštavamo javnost da će, od utorka, 16. maja, doći do nove izmene režima saobraćaja. Za saobraćaj se u potpunosti zatvara kolovozna traka na parnoj strani Bulevara cara Lazara, od Sutjeske ulice do TC „Promenada“. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci. Sa Bulevara cara Lazara biće omogućeno skretanje desno u Fruškogorsku ulicu, kao i uključivanje iz Fruškogorske na bulevar, u smeru ka keju.

Sa Bulevara cara Lazara neće biti omogućen pristup TC “Promenada“ niti izlaz na ovu saobraćajnicu. Takođe, saobraćaj će biti obustavljen u Sutjeskoj ulici, na prilazu Bulevaru cara Lazara. Za pristup navedenim objektima građanima je na raspolaganju prilaz sa Bulevara oslobođenja (za Promenadu) i iz Radničke ulice (za  Spens).

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.