Tukli se ceo život, a sad moraju zajedno: Mesi hvali Ramosa kao da su oduvek bili na istoj strani

Argentinac ostavio u prošlosti sve sukobe sa Špancem, sada o njemu priča sve najbolje

Ceo život su se “mrzeli”, a sada moraju da se vole. Ili bar da se prave kako se vole i da sarađuju. Zarad klupskih, viših ciljeva.

Lionel Mesi, ikona i kapiten Barselone s jedne, odnosno Serhio Ramos, ikona i kapiten Reala s druge strane. A sada na istoj strani, na strani pod imenom PSŽ.

Čekajući večerašnju utakmicu Lige šampiona sa Mančester sitijem, Mesi je pričao o odnosu sa Ramosom. Nekad i sad.

– Na početku mi je bilo baš čudno da gledam Serhija kao saigrača posle toliko godina ljutog rivalstva, ali sada sam već navikao. Mi smo bili kapiteni Barselone i Real, odigrali smo toliko “El klasika” jedan protiv drugog, imali smo mnogo borbi i “tuča” na terenu. Ipak, to je ostalo u prošlosti. Sve što se desilo na terenu, na terenu je i ostalo. Van terena smo uvek poštovali jedan drugog – rekao je Mesi za špansku Marku, pa dodao:

– Ramos je spektakularan saigrač. Počeo je da se priključuje treninzima i nadam se da će ubrzo postati jedan od ključnih faktora u našoj borbi za sve trofeje. Znali smo se kroz kratke razgovore ranije, njegovi saigrači iz reprezentacije su mi pričali da je dobar čovek, a sada sam se uverio i sam. On je fantastična ličnost!

Mesi je naravno morao da kaže poneku i o stanju u Barseloni koje je postalo kritično nakon njegovog odlaska, a njegov stav je jasan – povratkom Ćavija na Kamp Nou vratiće se i strast među navijačima, pa onda i rezultati.

Tagovi:

Pročitajte još: