Trojica Vrščana na profi MMA spektaklu Armmada 8 u Novom Sadu

VRŠAC – Međunarodni MMA spektakl, Armmada 8, održaće se 18. maja u velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu, a među profesionalcima naći će se i trojica Vrščana, Aleksandar Rakić iz Titan Fight tima i Aleksandar Novaković i Nenad Purko Bojović iz Fight kluba Viva.

Aleksandar Rakić (1-0) vs Filip Vujić (0-2) LightHeavyweight Bout -93 kg

Aleksandar Rakić je na Armmada 6 turniru u Vršcu, koji je uživo pratilo oko 5.000 gledalaca, imao profi debi i pobedio tehničkim nokautom, iskusnog borca visokog čak 2.07. Posle sjajne borbe i ogromne podrške publike u Vršcu, u Novom Sadu mu predstoji ozbiljniji test. Nasuprot njega, naći će se izuzetno zanimljiva ličnost u MMA svetu. Filip Vujić bivši je odbojkaški reprezentativac Srbije i osvajač zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 2011. godine. Do sada je imao dva neuspešna profesionalna nastupa. Prvi put nastupa u svojoj državi i sigurno će dati sve od sebe.

Prema rečima Saše Rakića, trenera u Titan Fight timu, Aleksandar će biti više nego spreman za ovu borbu.

Aleksandar Novaković (1-0) vs Luka Miklečić (1-0) Bantamweight Bout -61kg

Nakon impresivnog prvog profesionalnog nastupa u Vršcu, jedan od najvećih potencijala srpske MMA scene – Aleksandar Novaković ponovo se bori. Imaće težak zadatak i odličnog mladog protivnika iz Hrvatske, Luku Miklečića, koji predstavlja jedan od najboljih MMA timova iz Hrvatske – MMA Ban Team. Obojica imaju zavidno amatersko iskustvo i neporaženi su u svojim profesionalnim nastupima.

Prema rečima Svetislava Svete Nikolajeva, trenera u Fight timu Viva, Bojoviću je otkazao protivnik i traži se novi, ali je sasvim izvesno da ćemo ga gledati 18. maja u Novom Sadu. U prvom profesionalnom meču, na Armmadi 7 u hali Mostonga u Somboru, Bojović je porazio Miroslava Tubića, a prikazanom borbom najavio je da će svim narednim protivnicima biti ozbiljan suparnik. Njegovu borbu u Somboru pogledajte klikom OVDE.

Armmada je, od svog nastajanja, poznata po tome što su borbe veoma neizvesne, a to znači da je fight card izuzetno pažljivo pripreman, što je zaštitni znak ove promocije.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.