Pečena piletina i dalje je u većini domova jedno od omiljenih jela, jednostavno za pripremu, ali dužina pečenja i temperatura ključni su da vam komadi ovog mesa ispadnu sočno i mekano, umesto suvo i prepečeno.
Sporo pečena piletina slavne kuvarice Najdžele Loson je recept koji će vam osvojiti sva čula, a krajnje je jednostavan za pripremu. Tajna je u limunu koji omekšava meso u kombinaciji s belim lukom koji otpušta divne arome dajući formulu slasti.
Sastojci:
1 pile
1 glavica belog luka
1 veliki limun
majčina dušica
3 kašike maslinovog ulja
150 ml belog vina
so, biber
Pročitajte još:
Recept za salatu sa piletinom - bolja od Cezar salate
Isprobajte još jedan fantastičan recept za pileću obrok salatu koja se sprema još brže od čuvene Cezar. Sastojci: 1 pileći file 1,5 limuna 1 čen belog luka 1 mladi luk peršun 2 šolje rukole ili zelene salate 1 šolja peršuna 4 kašike praziluka 1 šolja oraha 1 kašika senfa 1 šolja majoneza Priprema: U šerpu […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.