logo transparend vojvodina uzivo

Tri karakteristike koje muškarac treba da poseduje jer svaka žena pada na njih

Svaka osoba ima svoje preferencije, dubok glas, visina i bradica se često izdvajaju kao ključne karakteristike koje privlače žene na prvi pogled.

Često se kaže da se o ukusima ne raspravlja, pa nemojte da se iznenadite ako primetite da je vaša prijateljica zaintrigirana upravo tim momkom. Međutim, što je to što privlači pažnju žena pri prvom susretu s muškarcem? Da li su to ramena, oči, ruke ili možda cela pojava?

Mnoge žene tvrde da je prvi utisak često određen glasom. Posebno kada muškarac ima dubok, gotovo dominantan glas. Uverene su da glas može u potpunosti zaseniti sve druge karakteristike muškarca.

I što je još zanimljivije, žene tvrde da lepa boja glasa može značajno transformisati prvi utisak o muškarcu. Muškarci s dubljim glasom izazivaju utisak moći i seksepila, ostavljajući dojam samopouzdanja. Ali postoji još jedno oružje koje seže unazad vekovima – visina muškarca. Žene se osećaju sigurnije uz više muškarce. Univerzitet „Juta“ je proveo istraživanje koje je pokazalo da će viši muškarci verovatno lakše brinuti o zaštiti drugih u odnosu na niže.

Ukoliko dubok glas i visinu nadopunimo bradicom, dobijamo neodoljivu kombinaciju. Iako se može malo polemisati oko toga, većina žena će se složiti da su visina i dubok glas ključne fizičke karakteristike.

Međutim, brojna istraživanja ukazuju na to da većina žena ipak preferira bradicu u odnosu na glatko obrijano lice.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.