Tri greške kod ljubljenja koje ne opraštaju ni žene, a ni muškarci!

Donosimo vam tri najčešće greške koje radimo kad spojimo usne sa svojim partnerom.

1. Agresivan početak

Život nije film i ono što dobro izgleda na velikom platnu nije recept za ponašanje u stvarnosti. Na primer, agresivno spajanje usana neće potstaknuti strasti, već će vas ostaviti sa masnicama na usnama i području oko njih. Umesto toga započnite mekim spajanjem usana i poljupcem koji se prirodno ubrzava i jača na intenzitetu. Osluškujte signale njegovog tela, udisaje i kucanje srca, pa sigurno nećete pogrešiti.

2. Premalo jezika

Niko ne voli kad mu neko zabija jezik u jednjak prilikom ljubljenja, ali držanje jezika u ustima takođe neće da izazove željeni efekat. Poljubac svakako započnite zatvorenih usana, potom gricnite njegovu donju usnicu, nežno prođite jezikom preko njenih krajeva, pa njime dodirnite njegov jezik i pustite da vas trenutak povede prema neslućenom užitku.

3. Pogrešno ciljanje

Usred ljubljenja mogli biste da shvatite da je povremeno udisanje kiseonika dobra stvar za vaše telo. Kada se odvojite od partnera, možda ćete odlučiti razigrano da pređete usnama preko njegovog obraza ili čela. Nežan trenutak moglo bi da povkari pogrešno ciljanje, odnosno usne koje ste nespretno položili na nos ili bradu. U tom trenutku ni vaš partner neće biti vešt u koordinaciji pokreta, pa je možda bolje da nastavite da se ljubite kao da se ništa nije dogodilo.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.