Trener Ukrajinke napao Đokovića bez razloga

Vlasov u jednom pasusu bez razloga napada Novaka koji je na početku rata upitao Sergeja Stahovskog, ukrajinskog kolegu, da li mu je potrebna pomoć

Lesija Curenko, ukrajinska teniserka, u centru je pažnje nakon što nije izašla na teren Indijan Velsa protiv Beloruskinje Arine Sabalenke, a sada političke stvari u etar gura i njen trener Nikita Vlasov koji bez razloga meša Novaka Đokovića u svu priču.

On prvo navodi lažnu informaciju da je Novakov otac Srđan rekao “Slava Rusiji” na Australijan Openu, a onda tvrdi da najboljeg tenisera planete nikada nije čuo da osudi akcije Rusije u Ukrajini.

– Bila je to glupa situacija. Ovo je moje lično mišljenje. Đokovićev otac je rekao “Slava Rusiji” u kameru, a zatim tvrdio da je pogrešno shvaćen. To čak nije ni ljudski čin. Ako ste tako rekli, preuzmite odgovornost za svoje reči. Đoković takođe nije imao hrabrosti da iskreno kaže da ne podržava ponašanje svog oca. Ne. Ni u jednom trenutku u svojim intervjuima Novak nije direktno osudio ruske akcije u Ukrajini, niti pozvao da se užas u našoj zemlji zaustavi. Da li bi bio dobar trenutak da iskoristi svoj status da stavi tačku na sve ovo, da pozove na mir? Ne, oni podržavaju Rusiju. Bio sam veoma iznenađen što je taj stav iznet tako otvoreno – rekao je Vlasov.

Vlasov u jednom pasusu bez razloga napada Novaka koji je na početku rata upitao Sergeja Stahovskog, ukrajinskog kolegu, da li mu je potrebna pomoć, a pritom se nikada negativno nije oglasio o Ukrajini.

Ustanovljeno je posle snimka da njegov otac nije izgovorio ništa vezano za Rusiju kada je izašao ispred stadiona da proslavi pobedu sa srpskim navijačima u Melburnu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: