Trener Salernitane vraćen na posao 48 sati posle otkaza

Trener Salernitane vraćen na posao 48 sati posle otkaza

Italijanska Salernitana vratila je na posao trenera Davidea Nikolu koji je otpušten u nedelju, nedugo posle rezultatske katastrofe ekipe na gostovanju Atalanti u Bergamu – 2:8.

Ipak, danas, klub i Nikola su zajednički objavili da nastavljaju saradnju.

Njemu je predsednik kluba Davide Jervolino uručio otkaz, ali se u međuvremenu desilo to da je prvi čovek kluba, izgleda, prespavao jednom, prespavao dvaput, porazmislio, i pružio imenjaku novu šansu.

– Snažno sam zamolio predsednika da preispita svoju odluku, da mu stavim do znanja da ima posla sa ljudskom dušom, duboko osetljivu, i koja snažno želi da izgradi jedinstven stil fudbala. Volim Salerno i snažno verujem u ovaj projekat – poručio je Nikola.

– Hvala predsedniku što me je nazvao, to samo znači da naša saradnja i fudbal koji gradimo ovde dolaze iz srca, i zato želim da mu se odužim. Hvala i sportskom direktoru Morgani De Sanktisu koji je posredovao. Bez njega, dogovr ne bi ni bio postignut. Pred nama su nedelje teškog rada i cilj koji moramo ispuniti – dodao je.

Salernitana je trenutno 16. na tabeli Serije sa 18 bodova sa solidnim šansama da ostane u društvu najboljih pošto trenutno ima devet bodova više od prvog tima iz zone ispadanja Verone.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: