Treće mesto za džudistkinje Tamiša iz Pančeva u Superligi Srbije

PANČEVO – U beogradskim „Šumicama” održana je Superliga Srbije u džudou za žene (seniorke), što predstavlja ekipno državno prvenstvo, a džudistkinje pančevačkog Tamiša podelile su treće mesto sa Partizanom.

U konkurenciji klubova koji u svojim redovima imaju osvajačice medalja na Evropskim prvenstvima i učesnice Olimpijskih igara, džudistkinje „Tamiša”, čiji je prоsek godina 16,5, podelile su treće mesto sa beogradskim Partizanom. Prvo mesto pripalo je „Proleteru“ iz Zrenjanina, a drugo „Crvenoj zvezdi“.

Za pančevački klub nastupale su četiri kadetkinje i dve juniorke, koje su ostvarile ogroman uspeh, jer se nisu uplašile svojih starijih protivnica. One su u borbi za bronzanu medalju pobedile beogradski „Voždovac“ sa 3:2.

Za džudo klub „Tamiš” iz Pančeva nastupile su: Jana Cvetković, Milica i Milena Sekulović, Jovana Radivojević, Maša Perović i Natalija Strigić.

 

Foto: Sportski savez Pančevo

 

Ekipu su predvodili treneri Dušan Pavić, Katarina Trajković i Marko Jovanović. Ovaj odličan rezultat džudistkinjama „Tamiša” omogućiće sledeće godine i prvo takmičenje u Evroligi.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.