Tragedija u Dolovu: Majka četvoro dece biciklom podletela pod traktor

DOLOVO – Majka četvoro dece (30) J. P. poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 17 sati u Dolovu kod Pančeva.

Kako se nezvanično saznaje od meštana Dolova, ona je vozila bicikl i prilikom spuštanja niz breg, odnosno kosu ulicu, nadomak Osnovne škole “Aksentije Maksimović” kod autobuske stanice, podletela je pod traktor.

Očevici kažu da se traktor nije kretao brže od 20 na sat i da je bio propisno osvetljen. Pretpostavlja se da kočnice na biciklu nisu bile ispravne ili su otkazale, jer se žena uopšte nije zaustavila spuštajući se niz veliki nagib.

Napori medicinskih sestara iz Dolova i drugih meštana koji su pritrčavali u pomoć bili su uzaludni. Hitna pomoć je stigla u roku od 10 minuta i mogla je samo da konstatuje da je mlada žena podlegla povredama. Pretpostavlja se da je ona biciklom krenula po dete u školu.

Da tragedija bude veća, ispostavilo se da je traktorom upravljao teča nesrećne žene, koji je ovu tragediju izuzetno teško podneo. Scene na licu mesta su, prema rečima Dolovaca, bile više nego potresne.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.