logo transparend vojvodina uzivo

Tradiocionalna izložba pasa mešanaca u Limanskom parku

NOVI SAD – JKP “Zoohigijena i Veterina“ Novi Sad sa ponosom objavljuje da i ove godine održava devetu po redu tradicionalnu izložbu pasa mešanaca povodom svetskog dana napuštenih životinja pod nazivom – „Izložba pasa mešanaca Novi Sad 2024“.

Kao i prošle godine izložba će trajati dva dana 6. aprila (subota) u Limanskom parku i 7. aprila (nedelja) u Prihvatilištu JKP “Zoohigijena i Veterina“.

Prvi dan izložbe biće posvećen psima koji su imali sreće da pronađu svoje vlasnike i da usreće nove porodice.

Kao i lane biće 10 simpatičnih kategorija, koje ćete moći da vidite kasnije u opisu linka, a pobednici istih boriće se za najkeru grada Novog Sada za 2024. godinu.

Očekuje vas puno pozitivne energije, poznat žiri, mnoštvo lepih nagrada, a mi vam predlažemo da dođete da se družite i da u što većem broju pošaljete svetu jednu lepu poruku i da uživate u tom prelepom danu.

Drugog dana održaće se izložba četvoronožnih prijatelja koji privremeno borave u Prihvatilištu i traže novi dom.

Takođe pozivamo sve ljude dobre volje i sve one koji imaju želju da postanu ponosni vlasnici novih ljubimaca da se pridruže i tog dana.

U nastavku teksta ostavljamo link na koji ćete moći da se prijavite i da vidite uslove koje treba da ispunite da biste učestvovali na samoj izložbi.

Važna napomena svaki pas može da se prijavi maksimalno u dve kategorije.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.