logo transparend vojvodina uzivo

Tradicionalni VIII Novogodišnji bazar u Plandištu zakazan za sredu 20. decembra

PLANDIŠTE – Udruženje žena Gređanka iz Velike Grede, u saradnji sa udruženjima žena i penzionera sa teritorije Opštine Plandište, u sredu 20. decembra organizuje VIII po redu tradicionalni Novogodišnji bazar. Ova kulturno umetnička manifestacija organizje se u prostorijama Kulturnog centra u Plandištu sa početkom od 13 časova.

Ova tradicionalna manifestacija okuplja udruženja sa teritorije Opštine Plandište kao i mnogobrojne goste i posetioce iz susednih opština, sa ciljem da se građanima Opštine Plandište ponude nešto lepo pred novogodišnje praznike, da se prezentuju radovi narodnih rukotvorina, predmeta starih zanata, novogodišnjih đakonija i sve ono što predstojeće praznike čini lepšim.

Ovu prigodnu priliku udruženja sa teritorije Opštine Plandište iskoristili su da podrže veliko humanitarno delovanje naših prijatelja koji već godinama prikupljaju novogodišnje paketiće za mališane sa Kosova i Metohije, pa će tako svi zainteresovani imati priliku da podrže ovu lepu akciju i doniraju slatkiše. Iskoristila bih ovu priliku da pozovem sve naše sugrađane da nam se pridruže i uživaju u ovim prelepim đakonijama – istakla je Nada Milanović, predstvnica udruženja žena Gređanka iz Velike Grede.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.