Top 5 destinacija za doček Nove Godine

Novogodišnja noć se bliži i mnogi traže savršeno mesto gde će ovaj jedinstven događaj provesti sa dragim osobama.

Veliki je broj svetski poznatih destinacija koje se bore za mesto među najzanimljivijima. Evropa prednjači sa ponudom pristupačnih destinacija za Doček Nove godine.

1.) Istanbul 

Grad koji spaja istok i zapad, Evropu i Aziju, svojom raskošnom kulturnom ostavštinom nikad ne prestaje da oduševljava, pa ni u novogodošnjoj noći.

2.) Rim 

Iz Rima je nastala jedna od najmoćnijih država u istoriji, a koja je oblikovala svet kakav danas postoji. Grad kulture, izuzetne istorije koji godišnje poseti na hiljade ljudi iz čitavog sveta. U njemu je zabava i uživanje zagarantovano, a vreme ispunjeno od jutra do kasnih večernjih sati.

3.) Pariz 

Glavni grad Francuske je poznat širom sveta kao “grad ljubavi”, pa je to jedna od najboljih destinacija za doček Nove godine za parove uz romantičnu atmosferu i raskošnu božićnu rasvetu. Ajfelov toranj, Luvr, Versaj, Sena, mostovi Pariza… samo su neke od znamenitosti u kojima ćete uživati tokom boravka.

4.) Amsterdam 

Grad nezaboravnog provoda svakako je Amsterdam. Zadovoljstvo komfornijeg puta uz avionski prevoz, takse, hotelski smeštaj u gradu gde se prepliću sloboda, tolerancija i red.

5.) Milano 

Italija je naša omiljena zemlja koju često posećujemo tokom godine. Na kraju 2023. godine vraćamo se Milanu sa posebnim zadovoljstvom.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.