Tiramisu sa jagodama: Lagano, osvežavajuće, bez pečenja!

Omiljeni tiramisu desert u drugačijem ruhu…  brzo i lako, a ukus fantastičan

Sastojci

Količina jagode
400 g
sok od pomorandže ili jabuke
100 ml
šećer u prahu
30 g
piškote
450 g
maskarpone
100 g
šlag
100 g

Kako pripremiti

Izmiksajte 150 g jagoda, sok od pomorandže ili jabuke i 2 kašike šećera u prahu u blenderu dok ne dobijete glatku smesu. Odvojte dve kašike te smese.
Piškote stavite na veliki tanjir, pa prelijte ostatkom smese. Maskarpone i preostali šećer u prahu sedinite u velikoj činiji. Umešajte umućen šlag.
Stavljajte red piškota, red krema od maskarponea, pa red jagoda. Na vrh stavite odvojen deo smese.

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.