Teški dani za Danija Alveša: Počeo štrajk glađu u zatvoru zbog razlaza sa suprugom

Grozna situacija po slavnog fudbalera

Danas si gore, sutra dole. Na dnu. Pri samom dnu je slavni brazilski fudbaler Dani Alveš (39) koji se od kraja prošle godine nalazi u zatvoru zbog optužbi za silovanje jedne 23-godišnje devojke u noćnom klubu u Barseloni. Od tada, njegov život se pretvorio u pakao.

Sama činjenica da je u zatvoru zbog teškog dela koje mu se stavlja na teret, je već po sebi dovoljno mučno po Alveša, kojeg je u međuvremena napustila i supruga Žoana Sans. Ona je nedavno i putem svog Instagrama obnarodovala, uz reči tuge, da se razišla od Alveša za kojeg će, kako je napisala, “uvek biti tu samo u drugačijoj ulozi”.

Alveš je, prema navodima brazilskih medija, teško podneo ovaj udarac, i od ponedeljka, kada mu je supruga lično saopštila da se razvodi od njega, odbija da jede u zatvoru u kojem se nalazi.

Prema navodima brazilske emisije “Cuatro al día”, bivši reprezentativac Brazila je sada u teškom emotivnom i psihičkom stanju, sve ga je stiglo, te je svih ovih dana proveo bez obroka.

Ovaj portal dalje prenosi, pozivajući se na izvore bliske igraču, da je alveš u stanju poptunog rastojstva, da je razdražljiv i vrlo nervozan zbog odluke Žoane da se raziđe od njega. Sedi sam zaključan u ćeliji i ne želi da komunicira sa bilo kim.

Teški dani za Alveša…

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: