Tereza osumnjičena da je izbola muža, isekla ga testerom, pa delove tela skuvala? (FOTO)

ZRENJANIN – Osumnjičena Tereza P. je navodno u više navrata pokušavala da ubije muža.

U naselju Zeleno Polje kod Zrenjanina sinoć se dogodilo teško ubistvo za koje je osumnjičena Tereza P. (46) da je nožem izbola muža Srđana P. (42) na spavanju, a onda ga prema nezvaničnim informacijama isekla motornom testerom i sumnja se da je delove njegovog tela skuvala u loncu.

Navodno, on je mesec dana bio u pritvoru zvog nasilja u porodici. Nemaju zajedničku decu.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Komšije su kazale da je zločinu navodno prisustvovalo jedno od troje dece, koliko ih osumnjičena ima. Međutim, za ovu informaciju još uvek nema zvanične potvrde.

– Iz prvog braka ona je imala troje dece. Komšije pričaju da je i najmlađe dete bilo u kući kada se dogodio zločin. Inače, on nije nigde radio, čujem da su pili lekove i da su imali psihičkih problema. Često je odlazila od kuće, pa se vraćala – kaže komšija.

Dodaje da je ubijenog viđao kako prođe sa kučetom ili biciklom, i da se nekad javi, a nekad ne.

– Srđan je do pre godinu dana bio neoženjen. Onda je došla ona. Posvađaju se s vremena na vreme, pa ona ode kod bivšeg muža Zorana, dođe tamo nekad skuva i nestane opet kroz dva dana. Siromasi, žive u kući na železnikoj stanici, sve na divlje, nikad niko kući – zaključuje komšija:- Čuo sam da ga je najpre uspavala, zaklala nožem, a potom i isekla motornom testerom. To se dogodilo sinoć. Navodno mu je iskela noge… A da tragedija bude još veća sve se to dešavalo dok joj je ćerka bila u kući – pričaju uznemirene komšije.

Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Telo ubijenog odneto je na obdukciju u Novi Sad. Policija je radila uviđaj do kasno sinoć.

Konačan odgovor na pitanje šta je motiv ubistva trebalo bi da daju nadležni, nakon što istraga bude okončana. Zrenjaninska policija inače, uhapsila je T. P. (46) iz Zrenjanina, osumnjičenu da je usmrtila nožem četrdesetdvogodišnjeg supruga.

– Sumnja se da je ona sinoć u kući u Zrenjaninu usmrtila supruga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. T. P., koja je osumnjičena za krivično delo teško ubistvo, određeno je zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu, navodi se u saopštenju MUP-a – naveo je MUP.

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: