Teretnjaci na Batrovcima na izlazu čekaju osam sati

SRBIJA – Na putničkim terminalima graničnih prelaza Srbije nema zadržavanja, dok teretna vozila čekaju na pojedinim prelazima na izlazu iz zemlje, najviše na Batrovcima – osam sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije od 17.15 časova, teretnjaci na izlazu iz Srbije čekaju i na Horgošu – sat i po, kao i na Kelebiji i Sremskoj Rači – po sat vremena.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Izmene u saobraćaju na deonicama pojedinih puteva zbog radova
Od danas do 1. jula biće izvođeni radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 149, Đurinci-Vlaška, a u zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Od 4. do 6. marta za saobraćaj će biti zatvorena naplatna stanica „Sirig“, zbog radova na zameni kabine za naplatu putarine, smer Beograd-Subotica.

Saobraćaj će biti preusmeren na naplatnu stanicu „Vrbas“, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 30. aprila izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza na delu državnog puta II A reda broj 120, na deonici Šid (naselje) – Kukujevci (izlaz iz naselja), a u zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Do 30. aprila biće izvođeni i radovi na rehabilitaciji državnog puta II A reda broj 100, na deonici Stara Pazova (centar) – Batajnica.

Radovi će se izvoditi na više lokacija, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno sa suženjem kolovoza, uz ograničenje brzine, ili naizmeničnim propuštanjem vozila.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.