logo transparend vojvodina uzivo

Tehnička škola “Sava Munćan” iz Bele Crkve prvak države

BELA CRKVA – Tehnička škola “Sava Munćan” na Republičkom takmičenju iz oblasti mašinstva koje je održano u Smederevskoj Palanci osvojila je prvo mesto i ekipno postala prvak države.  

Na Republičkom takmičenju iz oblasti mašinstva održanom 10. i 11. maja u Smederevskoj Palanci, nakon dugih priprema učenici Tehničke škole “Sava Munćan” ekipno su osvojili prvo mesto u kategoriji bravar – zavarivač.

Pavle Pejčinović osvojio je drugo mesto, a Nikola Nikolić  treće mesto, u timu ekipno učestvovali su i Ivan Jožević, Daniel Sombor, Bojan Branisavljević, Luka Palikuća i doprineli da Tehnička škola” Sava Munćan” sa svojih pet učenika bude državni prvak.

Učenicima su mentori bili profesori mašinske grupe predmeta Jovan Anđelić, Slobodan Živković, Jaroslav Hoc, Petar Čula, Dejan Kranjčević, Novica Ostojić.

“Čestitamo svim učenicima i profesorima mašinske grupe predmeta koji su svoje pripreme zasnovali kako na usvajanju teorijskih, tako i praktičnih znanja i veština”- rekao je direktor škole Željko Stamenković.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.