Tara, mala violinistkinja iz Rume osvojila prvu nagradu na internacionalnom takmičenju

RUMA – Na Internacionalnom susretu violinista 2021. održanom u Sremskim Karlovcima Tara Trbović iz Rume, koja uči violinu u klasi prof. Milice Ognjanović, osvojila je prvu nagradu, odnosno 96.67 poena u kategoriji učenika koji su 2010. godište.

Ovo je samo jedno u nizu priznanja male violinistkinje, koja treba da posluži kao primer deci i ponos svog malog grada, ali i profesorke koja je zaslužna jer njen talenat ispliva.

Foto: Vojvodina uživo

“Ponosna sam na svoju učenicu. Tara je zaista specijalno dete. Ona violinu svira tek tri godine, nije išla u pripremne razrede. Sve je uradila u hodu i to sa potpuno novim programom. Ona je dete za svaku pohvalu, hrabra, uporna i pre svega veoma talentovana”, istakla je profesorka Ognjanović.

Foto: Vojvodina uživo

O uspesima i nespornom velikom talentu violinistkinje će se tek pricati i pisati, a ovo je samo jedno u nizu priznanja bistre talentovane devojčice koja već najavila svoje velike ambicije i ciljeve.

Da Ruma ima talentovane mlade nade koji će tek pokazati koliko zapravo mogu da postignu dokazuje i Đurađ Ivović, klasa prof. Ane Zorić, koji je na istom takmičenju osvojio prvu nagradu sa 99 poena, u kategoriji učenika koji su 2012. godište.

Tagovi:

Pročitajte još: