logo transparend vojvodina uzivo

Tanja Savić otvara ovogodišnji vršački Grožđebal

VRŠAC – Koncert Tanje Savić planiran je za 15. septembar, prvo udarno veče trodnevne privredno-turističke manifestacije „Berba grožđa“, u narodu popularnije kao Grožđebal. Na bini u centru grada očekuje se ozbiljan spektakl.

Pevačica Tanja Savić postala je poznata zahvaljujući učešću u muzičkom takmičenju Zvezde Granda (2004), u kom je osvojila treće mesto. Iste godine snimila je svoju prvu pesmu Za moje dobro, koja je postala veliki hit, a za koju je tekst napisala Marina Tucaković.

Tanja svoj povratak na velika vrata 2016. godine predstavlja pesmom Švaler koja na Jutjubu broji oko 25 miliona pregleda i ujedno je jedan od najvećih hitova u zemlji te godine. Početkom 2017. godine, Tanja je objavila pesmu Prostakuša, koja je ponovila uspeh prethodne. Krajem 2017. godine Tanja objavljuje pesmu modernijeg zvuka Oči boje viskija (saradnja sa reperima Koronom i Rimskim), koja je postigla još veći uspeh nego prethodne dve. U maju 2018, u roku od mesec dana Tanja je objavila baladu Soba zablude, a potom u junu, još jedan duet sa Koronom i Rimskim sa pesmom Zločin bez dokaza.

Vrščani i njihovi gosti slušaće pesme Jači pol, Poludela, Suknjica, Simpatija, Zlatnik, Gde ljubav putuje, Incident, Hotel za izgubljene duše, Viša sila, Tvrđava od ljubavi, Kišno leto, Ti si ta, Ginisov rekord, Đerdani, Švaler, Prostakuša, Oči boje viskija, Soba zablude, Zločin bez dokaza, Pogrešna adresa i brojne druge hitove Tanje Savić.

Dani berbe grožđa održaće se u Vršcu od 14. do 17. septembra. Kako je najavljeno, očekuje se da spektakularan koncert na ovogodišnjem Grožđebalu održi i istinska legenda Zdravko Čolić.

„Pripreme za organizaciju najznačajnije manifestacije Grada Vršca teku već par meseci. Bogat program očekuje sve goste koji u te dane budu boravili u Vršcu, te očekujemo i rekordnu posetu, koja bi se kretala i blizu 150.000 posetilaca za četiri dana koliko traje manifestacija. Pored gostiju iz Srbije, najveći broj gostiju se očekuje iz susedne Rumunije ali i iz BiH, Bugarske, Slovenije, Mađarske, Nemačke, Austrije“, ističu u Turističkoj organizaciji Vršac.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.