logo transparend vojvodina uzivo

Takmičari će se nadmetati u više od 30 kategorija- obezbeđene NAGRADE za najbolje (FOTO)

NOVI SAD – Međunarodno maketarsko takmičenje realizovaće se 1. juna u Arhivu Vojvodine, u organizaciji maketarskog kluba “Novosadski Ikar”.

– Ove godine ogranizujemo 17. Međunarodno maketarsko takmičenje, pored učesnika iz cele Srbije imaćemo i takmičare iz Makedonije, Mađarske, Slovačke. Takmičenje će biti od 1. juna u Arhivu Vojvodine od 08.00 do 18.00 časova. Prijave učesnika su do 11.00 časova, a oko 12.00 časova počinje samo suđenje. Otvorenog je karaktera, svi koji žele mogu da se prijave. Istovremeno u Arhivu će biti i izložba maketa koja će se realizovati od 24. maja do 4. juna, a biće izloženi radovi samo članova maketarskog kluba “Novosadski Ikar”- rekao je predsednik maketarskog kluba Aleksandar Svilokos i dodao:

Foto: Pixabay

-Ne postoji starosna granica za učešće. Mogu da učestvuju i ljudi koji nisu članovi nijednog kluba, oni su takođe dobrodošli. Prijave za takmičenje možete izvršiti ovde. Učesnici su podeljeni u tri grupe: kadeta, juniora, seniora- mogu da se prijave i deca. Makete se dele na avione, propelerske motore- ima oko 31 kategorija, a tri su specijalne. Jedna je posvećena našem preminulom članu koji je bio jedan od osnivača. Obezbeđene su nagrade za najbolje makete, sve ide na bodovanje, a svaka kategorija ima po tri mesta.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.