Takmičar u “Milioneru” se prošetao do poslenjeg pitanja, kada je na kraju pozvao prijatelja za pomoć svi su ostali u čudu zbog onog što je izgovorio

Šveđanin Jonas von Esen je nakon kviza bukvalno postao milioner ali se za njega pročulo ne samo zbog toga što je odgovorio na sva pitanja nego na način kako je završio svoje učešće u “Milioneru”.

Naime, ovaj momak je u poslednjoj emitovanoj epizodi kviza “Želite li da postanete milioner” u Švedskoj zaradio milion kruna, oko 85.000 evra. On je na prvom nastupu u kvizu odgovorio na 14 pitanja a onda se vratio u narednu epizodu da pokuša da odgovori i na poslednje, najteže pitanje.

“Koji je arhitekta projektovao Čandigarh, glavni grad indijskih država Pundžab i Harijana, koji je izgrađen 1950-ih godina?” bilo je pitanje koje je stavljeno pred njega.

On je u tom trenutku imao 3 od ukupno 4 džokera, odnoson pomoći i odlučio se da iskoristi “pomoć prijatelja”. Ali, umesto da mu ponovi pitanje on ga je pozvao na žurku kod sebe.

Voditelj ga je zbunjeno pogledao, ali ubrzo je shvatio o čemu se radi. Posle poziva takmičar je uzeo i “pola-pola” pa odgovorio na pitanje i popeo se na stolicu dok je čekao rešenje. Nakon što je osvojio novac, izjavio je da će prvo kupiti puno novih čarapa.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: