logo transparend vojvodina uzivo

Svračinjak okupio bajkere iz 42 moto-kluba u Donjem Tovarniku

DONJI TOVARNIK – Moto-klub „Svračinjak“ organizovao je u subotu, 12. avgusta, sedmi Moto-skup u Donjem Tovarniku, koji je okupio preko sto učesnika iz 42 moto-kluba iz cele Srbije, kao i iz Republike Srpske i Crne Gore.

Tereni za male sportove pored Sportske hale bili su prepuni bajkera i meštana ljubitelja ovih dvotočkaša, a po rečima organizatora, Jelenka Gordića iz Moto-kluba „Svračinjak“, iz godine u godinu sve je više motociklista na skupu, jer, kako je rekao, veliko druženje u Donjem Tovarniku uvek protekne u odličnoj atmosferi.

„S obzirom da mi isto posećujemo moto-skupove prijateljskih klubova, svi oni nama i uzvraćaju posetu, a dobra zabava kod nas je zagarantovana. Zahvaljujući nesebičnoj pomoći naše Mesne zajednice i Opštine Pećinci, i ove godine smo uspeli da organizujemo ovako uspešan moto-skup“ – rekao je Gordić.

Okupljanjem učesnika oko 13.00 časova započeo je tovarnički moto-skup, a veliki defile ulicama Tovarnika počeo je oko 17.00 časova. Nakon defilea počele su bajkerske igre u okviru kojih su se motociklisti nadmetali u povlačenju konopca, sporoj vožnji i bacanju guma, a organizator je, pored beslatnog ulaza, za sve učesnike pripremio ručak.

Za muzički deo programa zadužen je bio bend „Neuništivi“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.