Svečano otvoren BIG tržni centar u Novoj Pazovi

STARA PAZOVA – Deseti BIG šoping centar u Srbiji otvoren je u Novoj Pazovi na prostoru od neverovatnih 57.000 kvadrata.

Na jednom mestu su okupljeni sjajni domaći i svetski brendovi, kao i pregršt mogućnosti za uživanje i zabavu za sve uzraste. Ceremoniju otvaranja uveličali su predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinovićministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i generalni direktor kompanije BIG CEE Srbija Lev Vajs. Predsednik Radinović je izrazio zadovoljstvo što je BIG odabrao baš Novu Pazovu za svoju desetu lokaciju.

Kompanija BIG CEE uspešno posluje već 13 godina širom Srbije. Ministar Momirović je istakao da je Srbija najatraktivnija zemlja za privlačenje novih investicija a opština Stara Pazova jedna od najrazvijenijih u zemlji. Takođe je rekao da je 2012. godine u opštini Stara Pazova bilo 9000 zaposlenih a da je sada taj broj preko 25.000 a nezaposlenost je pala ispod 3%.

Foto: RTV Stara Pazova

Ova kompanija zapošljava više od 10.000 ljudi na teritoriji čitave Srbije. Generalni direktor kompanije BIG CEE Srbija Lev Vajs je naglasio da su želeli da podrže lokalnu zajednicu a da je planu da naredne godine BIG šoping centri niknu i u Šapcu i Čačku.

“Kada smo došli na ovu zemlju pre manje od godinu dana bio je potpuno prazan prostor a danas vidimo ovaj neverovatan objekat. Na skoro 60 hiljada m2, što domaćih što stranih brendova, koji veruju u Srbiju i opštinu Stara Pazova kao što i mi verujemo. Projekat smo sa namerom nazvali BIG Pazova, iz naziva smo izuzeli i Stara i Nova Pazova jer nam je cilj da ovaj objekat postane mesto okupljanja svih građana u okolini”,istakao je Vajs.

Posetioce u narednim danima očekuju dodatni popusti u svim radnjama u BIG-u Pazova a bogat asortiman omogućava kupovinu švega što vam treba na jednom mestu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: