logo transparend vojvodina uzivo

Sve više „second hand“ prodavnica u Novom Sadu! Evo šta možete pronaći u njima i po kojim cenama!

NOVI SAD – Prodavnice „second hand“ nisu više ono što su bile. Kada su se pojavile na našem tržištu, postojao je stereotip o ulasku u ove specijalizovane prodavnice. Većinu je bilo sramota da obuku već nošenu odeću. Međutim, trend kupovine u ovim prodavnicama je zaživeo.

U „second hand“ prodavnicama izbor odeće nikada nije bio veći. Odeća se uglavnom plasira prema godišnjim dobima. Kako smo zapazili, roba je kvalitetna, očuvana i pristupačna svima. Često postoje i akcije na više artikala. Na nekoliko lokacija u gradu možete pronaći ove specijalizovane prodavnice. U Jevrejskoj ulici i Železničkoj ulici, ovih butika ima najviše.

-Često posećujem prodavnice „second hand“. Kada sam shvatila da mogu naći lepšu i kvalitetniju garderobu nego u radnjama sa novom garderobom, a pritom da je kupim za jeftin novac, nisam više imala dilemu. Naši ljudi uglavnom imaju predrasude, a odeća je čista, kao nenošena. Sećam se da sam pronašla pantalone za 200 dinara i bluzu za 100 dinara – rekla je za naš portal jedna sugrađanka.

Pre nego što se garderoba ponudi kupcu, roba se pregleda i opere. Možete i vi da prodate ili poklonite staru garderobu koju više ne koristite. Većina butika tobu uvozi iz Nemačke, Italije.

Naša ekipa obišla je nekolikoprodavnica i doneli vam aktuelno stanje. Koliko smo zapazili prodavnice su “pune” a potražnja je velika.

U jednom objektu smo pronašli i program za kućne ljubimce, a cena za rekvizita se kreće od 600 dinara.

Trenutno je aktuelna letnja garderoba. Cene zavise od prodavnice do prodavnice.

Program za žene

Zarine košulje koštaju od 1.000 dinara, majice koštaju od 800 dinara. Dugačke lepršave haljine koštaju od 1.000 dinara. Ešarpe koštaju od 200 dinara. Donji veš košta od 700 dinara. Dvodelni kupaći košta od 550 dinara, dok je za jednodelni potrebno izdvojiti od 900 dinara. Pronašli smo i haljine za svečane prilike, a njihova cena se kreće od 2.800 dinara. Torbe različitih dezena i modela, koštaju od 2.300 dinara. Hulahopke koštaju od 200 dinara, dok je za nazuvice potrebno izdvojiti 100 dinara.

Program za muškarce

Šuškavi i tekstilni šorcevi koštaju od 800 dinara. Kupaći košta od 650 dinara. Pamučni duksevi koštaju od 750 dinara, dok je za markirane farmerice potrebno izdvojiti od 2.500 dinara. Majice koštaju od 550 dinara.

Stvari možete da probate u kabini, ukoliko ih prijavite na kasi.

U drugom prodavnici haljine smo pronašli po ceni od 400 dinara. Sakoi koštaju od 400 dinara. Majice koštaju od 400 dinara. U ovom objektu pronašli smo kupaći po ceni od 300 dinara. Takođe, pronašli smo i svečane cipele po ceni od 600 dinara.

Često garderoba bude i na popustu od 50 odsto pa naviše. Pojedinim danima svi proizvodi budu po 100 dinara ili 300 dinara, zavisi od prodavnice.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.