Sve spremno za sutrašnji spektakl: 5.000 paketića u Centru Millennium čeka najmlađe Vrščane

VRŠAC – Podela novogodišnjih paketića jedan je od najveselijih dana u godini. Grad Vršac, sutra u Centru Millennium, najmlađim Vrščanima, rođenim od 2013. do 2023. godine, dodeliće 5.000 novogodišnjih paketića.

Veliki Novogodišnji spektakl počinje sutra od 10 časova u Kongresnoj dvorani Centra Millennium, a na vaučerima koje su roditelji imali priliku da preuzmu prethodnih dana naznačen je tačan raspored podele paketića podeljen po uzrastima.

Roditelji koji iz nekog razloga nisu uspeli da podignu vaučer ili čak ni da prijave svoje dete zapaketić, imaće priliku da to urade sutra, na licu mesta, na posebnim punktovima namenjenim za to, u prizemlju foajea Kongresne dvorane.

Uz paketiće, decu očekuju i tradicionalno fotografisanje sa Deda Mrazom, mališani će dobiti i besplatan novogodišnji kalendar sa fotografijom, čeka ih čarobni zamak i premijera dečje predstave sa vrhunskim scenskim efektima “Novogodišnja laboratorija”, u izvođenju glumaca i polaznika Dečje pozorišne scene Narodnog pozorišta “Sterija”.

Podsećamo i da od ponedeljka kreće Novogodišnji karavan sa Deda Mrazom, koji će deliti paketiće deci u naseljenim mestima. Pogledajte raspored:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.