Sve škole fudbala pokazale borbenost i sportski duh

PEĆINCI – Povodom Dana opštine Pećinci Sportski savez „Razvoj sportova“ organizovao je juče na pomoćnim terenima Sportskog centra Suvača u Pećincima turnir u malom fudbalu za škole fudbala sa teritorije opštine Pećinci.

Učestvovalo je blizu 120 mladih fudbalera godišta 2013/14. i 2011/12. – ŠF „Šumar“ Ogar, ŠF „Donji Srem“ iz Pećinaca, ŠF „Hajduk“ iz Šimanovaca, ŠF „Sremac“ iz Deča, ŠF „OFK Brestač“ i ŠF „Sloboda“ iz Donjeg Tovarnika.

Učesnici turnira bili su podeljeni u dve grupe po godištima, a borbenost na terenu, sportski duh i ljubav prema fudbalu, prema rečima Milana Đokića, sekretara Razvoja sportova, pokazala su sva deca. I upravo zato, kako je rekao, svim učesnicima turnira uručene su medalje, a jedino najuspešniji u obe kategorije, u svoje klubove poneli su i pehare.

U kategoriji 2013/14. godište, prvo mesto osvojila je ekipa ŠF „Donjeg Srema“, drugo mesto pripalo je ekipi ŠF „Sremac“, dok je treće mesto osvojila ekipa ŠF „Sloboda“.

U kategoriji 2011/12. godište, prvo mesto pripalo je ekipi ŠF „Sloboda“, drugo mesto ekipi ŠF „Hajduk“ i treće mesto ekipi ŠF „Donji Srem“.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: