Sve je spremno za transfer godine: Zidan postaje novi trener PSŽ-a i najplaćeniji trener sveta

Mundo Deportivo navodi da će sve biti završeno u subotu posle sastanka sa emirom Katara

Zinedin Zidan će postati novi trener Pari Sen Žermena! Ovako bar tvrdi novinar Mundo Deportiva, Ramon Fuentes, koji navodi da će Zidan u subotu potpisati ugovor i da će zbog toga otputovati u Katar da sve finalizira.

Već danima se vode ozbiljni pregovori između PSŽ-a i Zidana, a čak se u lobiranje uključio i predsednik Francuske Emanuel Makron, koji je dao intervju u kojem je rekao da bi voleo da vidi Zidana na klupi Parižana.

Iako je isprva malo ko verovao da će Zidan postati trener PSŽ-a, jer je i on sam ciljao klupu Francuske gde bi došao nakon Didijea Dešama.

Ipak, očigledno da je ponuda PSŽ-a, koja će Zidana učiniti najplaćenijim trenerom na svetu, uticala na to da se legendarni francuski reprezentativac predomisli i da u subotu otputuje na sastanak sa katarskim emirom.

Takođe, kako se navodi, Zidan je postavio dva uslova tokom pregovora, a to je da Kilijan Embape ostane u klubu i da sportski direktor Leonardo napusti Park Prinčeva, a oba uslova su ispunjena.

Jedina problematična situacija za Zidana može da bude to što je deklarisani navijač Olimpika iz Marselja, najvećeg rivala PSŽ-a. Iako Zidan nikada nije igrao za Marselj, problem može da bude kako će na ovu vest reagovati navijači ovog kluba, koji često umeju da budu nasilni i problematični.
Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: