Lako se pravi. Napravite ovaj doručak ili večeru za celu porodicu.
Sastojci:
Potrebno je:
2 čaše kukuruznog brašna
1 čaša belog brašna
1/2 čaše ulja
1 čaša kisele vode
1 čaša kiselog mleka ili jogurta
3 jajeta
500 g punomasnog sira
1 prašak za pecivo
malo soli
Priprema
Sve sastojke izmešati i usuti u teflonski pleh (prethodno malo podmazan uljem).
Peći na 220 stepeni dok ne porumeni (otprilike pola sata).
Pročitajte još:
Kuvarski trik za savršeno belo meso: Otkrijte kako jedan sastojak čini razliku
Bez obzira jeste li na dijeti ili vodite računa o zdravlju, kuvano ili pečeno belo meso je najbolji izbor. Međutim, postoji jedan tajni sastojak koji iskusne domaćice koriste kako bi meso bilo mekano i sočno, čak i ako nisu sasvim ispratile neka druga pravila. Kada je reč o pripremi belog mesa, postoji nekoliko ključnih saveta. Prvo, važno je da meso bude potpuno odleđeno pre nego što krenete s kuvanjem. Ovo je bitno kako bi se meso ravnomerno skuvao i zadržalo svoju sočnost. Takođe, važno je da meso stavite u ključalu vodu kako biste zadržali njegovu svežinu i ukus. Međutim, ono što čini […]
Opširnije
Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.