Sudar automobila sa oklopnim vozilom Vojske Srbije, devojka poginula na licu mesta!

BANATSKO NOVO SELO – Teška saobraćajna nesreća dogodila se u popodnevnim satima na putu kod Banatskog Novog Sela. Devojka koja je bila za volanom putničkog automobila stradala je na licu mesta posle sudara sa oklopnim vozilom Vojske Srbije.

Ministarstvo odbrane ovim povodom oglasilo se saopštenjem.

“Danas oko 15 časova na putu Vršac – Pančevo, na ulazu u selo Vladimirovac, došlo je do saobraćajne nesreće kada se borbeno vozilo Vojske Srbije tipa „miloš“, vraćajući se sa redovnog zadatka, sudarilo sa civilnim automobilom. Na žalost, tom prilikom život je izgubila žena koja je upravljala civilnim motornim vozilom. Na lice mesta odmah su izašli nadležni organi. Uviđaj je u toku. Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije izražavaju najdublje žaljenje zbog gubitka života u saobraćajnoj nesreći”, navodi se u saopštenju.

Kako prenosi portal 192_rs, čiju fotografiju i prenosimo, na putu su se sudarili putnički automobil i oklopno vozilo Vojske Srbije. Za sada nema detalja ove nesreće u kojoj je nastradala devojka. Na licu mesta vidi se prevrnuto vozilo Vojske i potpuno smrskan automobil.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: