Subotica: „Zvuci srca“ i u Narodnom pozorištu

Klub „Zvuci srca” -narodno pozorište
SUBOTICA – Članovi Kluba „Zvuci srca” izradili su suvenire za koje im je kao inspiracija poslužila zgrada Narodnog pozorišta, a koje će u ovoj ustanovi kulture darovati poslovnim partnerima.

„Kroz brojne aktivnosti, deca i mladi ljudi razvijaju veštine koje će im biti od koristi u svim aspektima života. Učenje strpljenja, saradnje, discipline i izražavanje osećanja kroz rad i umetnost, čini temelj za lični i profesionalni razvoj. Naša podrška i pažnja omogućavaju Klubu „Zvuci srca“ da opstane, a mladim ljudima da ostvare svoje pravo na rad, druženje i stvaranje“ – istakla je Suzana Skenderović, predsednica gradskog Udruženja za pomoć osobama sa autizmom i dodala da je Narodno pozorište Subotica prva ustanova u Subotici koja se na ovakav način približila osobama sa smetnjama u razvoju  i pružila podršku da kroz kreativne aktivnosti tj. izradu suvenira, razvijaju svoj talenat.

„Ovi divni suveniri pred nama inspirisani našom pozorišnom zgradom, svedoče o njihovoj kreativnosti i biće nam zadovoljstvo da ih svojim poslovnim partnerima poklanjamo sa posebnom porukom. Narodno pozorište pokrenulo je inicijativu i pozivamo sve vas da nam se pridružite i date mašti na volju i ovoj deci i mladim ljudima, pomognete da pokažu sve svoje mogućnosti. Dragi sugrađani, mi imamo moć da širimo ovu inspirativnu priču i da je podelimo kako bi je što više onih, koji mogu da pomognu, čulo. Pozivamo vas da upoznate ovu decu, mlade ljude i njihove mentore, uverite se u njihovu sposobnost, a kako se dobar glas daleko čuje, svojim pričama širite i podržite ovu dragocenu inicijativu. Pomozimo ovim mladim ljudima da se razvijaju i doprinose zajednici na jedinstven način. Narodno pozorište će to učiniti tako što će nastaviti ovu saradnju, a prihod od jedne pozorišne predstave poklonićemo Zvucima srca “ – poručio je upravnik Narodnog pozorišta Miloš Nikolić.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.