Subotica: „Vašar zimnice“

povrće
SUBOTICA – U subotu, 17. septembra, na Kvantaškoj pijaci u ulici  Mirka Bogovića bb održaće se 21. „Vašar zimnice“. Po tradiciji dugoj više od dve decenije, ova manifestacija okuplja poljoprivredne proizvođače iz regiona koji Subotičanima na vašaru ponude veliki izbor sezonskog povrća i voća iz sopstvene proizvodnje.

„Očekujemo dobar odziv, kako poljoprivrednika i prodavaca tako i kupaca” kaže Aleksandar Aleksić, direktor Javnog komunalnog preduzeća „Subotičke pijace“.

„Vašar zimnice“ ima veliki broj stalnih posetilaca, koji na Kvantašku pijacu dolaze da bi se po povoljnijim cenama snabdeli većim količinama svežeg povrća i voća. Pošto svakodnevno pratimo ponudu na pijacama, očekujemo da će sredinom septembra ponuda biti najbolja. Zato smo doneli odluku da ovogodišnji vašar organizujemo nešto ranije nego predhodnih godina. Subotičani i dalje rado kupuju na pijacama, te će ovo biti dobra prilika da se još jednom sretnu sa proizvođačima kod kojih se godinama snabdevaju kvalitetnim domaćim poljoprivrednim proizvodima.

Organizator „Vašara zimnice“ je Javno komunalno preduzeće „Subotičke pijace“.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: