logo transparend vojvodina uzivo

Subotica: U petak i subotu nastavak manifestacije “Dani Nikole Tesle”

dani nikole tesle - subotica
SUBOTICA – U okviru manifestacije “Dani Nikole Tesle” koju povdom Dana udruženja i obeležavanja 167. godišnjice rođenja Nikole Tesle, po deseti put, organizuje Udruženje Ličana “Lika”  iz Subotice, u susednoj Mađarskoj  u petak, 14. jula, biće održan zanimljiv i atraktivan program. 

U period od 11 do 14 časova u Segedinu, na trgu Sečenji  biće održana  izložba automobila na električni pogon uz prigodan program.  Istog dana, od 16 do 17 časova, izložba automobila biće upriličena i u Morahalomu na platou ispred SKC “Kolo”.

U nastavku manifestacije, u subotu 15. jula , izložba automobila biće održana i u Subotici, na centralnom Gradskom trgu od 10 do 13 časova. U nastavku programa manifestacije “Dani Nikole Tesle”,  na Vodici svetilištu nadomak Subotice, automobili na elekrtični pogon  će biti izloženi  od 14 do 18 časova. Tom prilikom Subotičanima će se predstaviti i inovatori iz susedne Mađarske, Češke i Srbije,  a biće upriličen i bogat kulturno umetnički, zabavni i sportski program za sve posetioce, kao i izložba rukotvorina. Večernje bogosluženje biće održano u 17 časova.

PLAKAT
Foto: Udruženje Ličana “Lika”

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.