Subotica: Streličari PSK Veteran nastupili na tri takmičenja

streličari-su
SUBOTICA – Streličari PSK Veteran proteklog vikenda učestvovali su na jednom međunarodnom i dva domaća takmičenja. 

Veselin Uzelac je na prvoj etapi Evropskog Kupa koji je održan u Češkoj zauzeo 17. mesto. U  kvalifikacijama je ostvario odličan rezultat od 688 poena sa čime je bio deveti, ali nažalost u eliminacionom delu je ispao u šesnaestini finala.

Na Divčibarama je u subotu 20. maja održan 3D streličarski turnir koji se nalazi u kalendaru Streličarskog saveza Srbije. Na ovom turniru učestvoval su tri takmičara iz PSK Veteran koji su osvojili dve zlatne i jednu srebrnu medalju. U kategoriji seniora kompaund lukom Dejan Varju je osvojio zlatnu medalju, među seniorima longbov lukom Atila Feješ Klapka je osvojio zlatnu medalju dok je treći osvajač medalje Saša Mitov koji je bio drugi među seniorima Longbov lukom.

U nedelju 21. maja u Zrenjaninu je održan parastreličarski turnir na kojem je nastupilo pet takmičara PSK Veteran koji su osvojili 3 zlatne 1 srebrnu i jednu bronzanu medalju. Zlatne medalje osvojili su Veselin Uzelac u kategoriji seniora kompaund lukom, Aleksandar Žepinić u kategoriji seniora olimpiskim lukom na 70m i Siniša Matković u kategoriji seniora olimpiskim lukom na 30m. Srebrna medalja pripala je Saši Babiću u kategoriji seniora olimpijskim lukom na 70m, dok je bronzanu medalju osvojio Erne Sabo Čaki u kategoriji seniora kompaund lukom.

streličari-subotica
Foto: PSK Veteran
streličari - su
Foto: PSK Veteran

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: