Subotica: Stonoteniseri Spartaka tesno poraženi od Stenesa

SUBOTICA – Subotički stonoteniseri poraženi su u prvom četrvtfinalnom meču plej ofa koji je odigran u stonotenisikom centru u Subotici, i to od ekipe Stenesa iz Zrenjanina sa 4:3. Meč je odlučen tek posle igre dublova koji su sa 3:2 dobili stonotensieri Stenesa. 

Gosti su poveli sa 2:0 u meču, pošto je Subotić savladao Vajdu Viktora dok je Filip Radović pobedio Bence Bognara. Uzvratili su Subotičani sa takođe dve uzastopne pobede. Stefan Kostadinović je sa 3:1 pobedio Filipa Radulovića a Vajda Viktor sa 3:2 Radović Filipa za poravnanje na meču, 2:2.

Dragan Subotić je pobedom nad Stefanom Kostadinovićem doneo novo vodstvo za Stenes. Međutim, nisu se predavali domaćini, Bognar Bence je sa 3:1 bio bolji od Radović Filipa čime je rezultat na meču ponovo bio poravnat, 3:3.

Konačnog pobednika udlučio je meč dublova u kojem su Spartak predstavljali Vajda/ Kostadinović a goste Radović/Radulović. Zrenjaninci su osvojili prvi set sa 11:4, da bi Subotičani uzvratili  osvajanjem sledeće dva seta za rezultatski preokret od 2:1. Izuzetno uzbudljiv je bio četrvti set koji je okončan tek na bodovnu razliku a pripao je Stenesu sa 12:10. Gostujući par je osvajanjem čevrtog seta dobio na samopouzdanju, nakon čega su sa 11:7 osvojili peti odlučujući set za konačnu pobedu od 3:2.

Drugi četvrtfinalni meč igra se u nedelju 2. aprila u Zrenjaninu. Ekipa sa boljim skorom plasiraće se u polufinale gde je čeka pobednik duela Crvena Zvezda-Požarevac.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: