Subotica: Sajam zapošljavanja u petak

nacionalna-sluzba-zaposljavanje-
SUBOTICA – Na Sajam zapošljavanja, koji Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Subotica organizuje u petak, 17. marta, od 10 do 14 časova u prostorijama Filijale, prijavila su se 23 poslodavca koji će ponuditi oko 250 slobodnih radnih mesta.

Poslodavci su iskazali potrebe za sledećim zanimanjima: operateri u proizvodnji sa završenom osnovnom školom; zavarivači, bravari,  operateri na CNC mašinama, metaloglodači, mašinski tehničari, tehničari održavanja elektro ili mašinske struke, viljuškaristi, operateri na kontroli kvaliteta mašinske ili elektro struke, administrativni radnici i poslovni sekretari, medicinske sestre, negovateljice, šankeri, prodavci-kasiri, blagajnici, agenti osiguranja, komercijalisti, magacioneri, točioci goriva, farbari, vozači C i E kategorije – svi sa srednjom školom; lica sa VI i VII stepenom stručne spreme mašinskog, elektro  i ekonomskog usmerenja (inženjeri tehničkog usmerenja, viši operateri u proizvodnji, predstavnici prodaje).

Nezaposlenima i licima koja traže promenu zaposlenja na Sajmu zapošljavanja omogućen je direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke i to je jedinstvena prilika da na jednom mestu nezaposlena lica ostvare direktan kontakt sa tolikim brojem poslodavaca. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar  utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru. U neposrednom kontaktu sa kandidatima poslodavci preuzimaju radne biografije, obavljaju  preliminarne razgovore ili se na licu mesta dogovaraju o uslovima za zapošljavanje.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: