logo transparend vojvodina uzivo

Subotica: Peti Angel Dreams Expo

Anahitas-logo
SUBOTICA – Iz Udruženja „Anahnitas“ obaveštavaju da će sutra, 15.oktobra, u prostorijama ovog udruženja, u ulici Cara Lazara 23. u Subotici,  od 9 do 13 časova, biti održan peti Angel Dreams Expo, koji je namenjen bebama, trudnicama, budućim majkama, porodicama.

Učešće  na ovoj manifestacijii najavilo je 17 izlagača koji će predstaviti svoje proizvode i usluge, navode iz ovog Udruženja. Kako ističu, ove godine akcenat je  na zdravlju i ekologiji. Toko trajanja programa, na štandu polilinike Mega Clinic, majke i trudnice će imati mogućnost da provere nivo šećera u krvi, krvni pritisak i telesnu težinu, ali i da se konsultuju sa doktorkom Elvirom Sabo, kažu iz Udruženja „Anahnitas“.

Za vreme trajanja manifestacije, predviđen je bogat  i raznovrtsan program za sve posetioce, a pripremljene su vredne nagrade i pokloni. Najsrećnijeg posetioca očekuje auto sedište.

Od 9 časova hrabri očevi će odmeriti svoje umeće i brzinu u presvlačenju beba. Od 10 do 11 časova u dečjem Etno kutku, za mališane od 3 do 5 godina biće organizovana radionica na kojoj će se farbati drvene igračke,  a od 11 do 13 časova biće održan face-painting, saopštavaju iz Udruženju „Anahnitas“ i dodaju da je ulaz na događaj slobodan.

Peti Angel Dreams Expo su podržali Grad Subotica i Pokrajinski sekretarijat za poljopirvredu, vodoprivredu i šumarstvo.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.