Subotica: Odbojkašice Spartaka savladale Partizan

spartaka odbojkašice
SUBOTICA – Odbojkašice Spartaka pobedile su ekipu Partizana u Beogradu sa 3:0 (25:22, 25:18, 25:19) čime su nastavile pobednički niz u seriji od tri utakmice. 

Subotičanke su povele sa 2:0 poenima raspoložene Kocićeve i blokom Matićeve. Uspešnim poenom Baićeve na mreži te sa dva vezana as servisa Korolije Subotičanke su imale pet poena prednosti, 7:12. Nastavile su Golubice u istom ritmu i povele sa 16:9 i 18:11. Kada je Kocićeva prevarila blok protivnica i za13:20, činilo se da je pri set rešen, međutim ekipa Partizana je uspela da se primakne na 21:23 poenom Berbatovićke. Uspele su odbojkašice Spartak da se trgnu, Matićeva donosi dve set lopte, što je iskoristila Kocićeva za vodstvo od 1:0.

Nakon početnog vodstva Partizana od 8:5, odbojkašice Spartaka su nakon četiri vezana poena Korolije stigle do preokreta, 8:9. Razigrale su se tada Jeković i Kocić koje su bile nerešive za odbranu beograđanki, te je prednost porasla na 10:17. Nastavile su Subotičanke u istom ritmu, ubrzo Jekovićeva donosi set loptu a nakon servis greške Berbatovićeve, Spartak je poveo sa 2:0.

Odbojkašice Spartaka su u trećem setu povele sa 5:0. Nisu imale domaće odgovor na igru subotičanki koje su lako održavale početnu stečenu prednost. Jeković as servisom donosi vodstvo od 6:14. Kocić je prevarila blok Partizana za 13:20. Baićeva upisuje poen na mreži a nakon toga je zabeležila as servis za visokih 15:23. Servis greškom Vukčevićeve, Subotičnake osvajaju nova vredna tri boda.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: