logo transparend vojvodina uzivo

Subotica: Grupa „Iskon“ nastupa u Sinagogi

sinagoga-subotica
SUBOTICA – Subotička grupa „Iskon“ će održati koncert u subotičkoj Sinagogi  pod nazivom „Iskon u Sinagogi“. Koncert je zakazan za subotu 17. septembra sa početkom u 20 časova.

Prepoznatljive etno pesme će grupa „Iskon“ izvesti zajedno sa dugogodišnjim saradnicima, grupom „Etnokor“ i horom „Sveti Roman Melod“, a muzički gost večeri će bii Bojana Brdarić.

„Svi oni koji nas prate znaju da se uvek trudimo i da koristimo svaku priliku da u goste uvek pozovemo naše drage priajtelje, sve one muzičare i umetnike koji neguju  tradicionalnu muziku, pa je tako i ove godine“- rekla je Milanka Nastasović iz „Iskona“.

Dirigentkinja crkvenog hora „Sveti Roman Melod“, Dragana Nikolić zahvalila se na pozivu i istakla da su veoma uzbuđeni kao i svaki put kada nastupaju sa „Iskonom“.

„Naš hor će se predstaviti sa tri kompozicije, a jednu od njh ćemo izvesti zajedno sa grupom „Iskon“. Moram da napomenem i da naš hor prvi put nastupa u obnovljenoj Sinagogi“ – dodala je Dragana Nikolić.

Karte po ceni od 700 dinara se mogu kupiti u knjižari „Delfi“ na Korzu, ili putem sajta tickets.rs.

Posetioci koncerta će takođe imati priliku da se upoznaju sa četvrtim albumom grupe „Iskon“, koja će samo nedelju dana nakon nastupa u Sinagogi, koncert održati i u Novom Sadu, takođe u Sinagogi.

PLAKAT-Iskon
Foto: Iskon

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.