Subotica: Dunđerski novi šef struke FK „Spartak Ždrepčeva krv”

TRENER-DUNĐERSKI
SUBOTICA – Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv sporazumno je raskinuo ugovor sa Slavkom Petrovićem doskorašnjim šefom stručnog štaba nakon četiri vezana poraza i sa samo dva osvijena boda u sedam kola. 

Novi trenerski tandem predstavio je Nikola Simović, predsednik kluba.

” Novi šef struke biće Ljubiša Dunđerski koji je već pet godina bio sportski direktor u Spartaku, potom je proveo sezonu u Vojvodini, da bismo pre tri meseca obnovili saradnju u malo izmenjenoj funkciji. Sada je ovo njegova treća funkcija u Spartaku, a mislim da je on sigurno najbolje rešenje u ovom momentu. Imamo puno poverenje u njega i Savu Pavićevića, kao i ostatak stručnog štaba”.

Ljubiša Dunđerski se zahvalio na ukazanom poverenju rekavši da je Spartak u krizi rezultata, ali nema krize što se tiče igre i kvaliteta momaka. „Ovo nije prvi trenerski posao za mene, počeo sam u Somboru 2010. godine bio sam saradnik Zoltanu Sabou, sarađivao sa Sosom Brankom Babićem i Milanom Đuričićem. Sportski direktor u Srbiji je mnogo bliže trenerskom poslu, dosta sam vremena proveo u kopačkama na terenu, sa trenerima koji su prošli kroz Spartak i meni ovo nije strano. Siguran sam da ekipa Spartak ima spoj dobrih igrača i momaka. Srećan sam što imam mogućnost da sarađujem sa Pavićevićem, a moj zahtev je bio da ostatak stručnog štaba ostane na okupu, jer smatram da zajedničkim radom možemo da se vratimo gde Spartak i pripada” rekao je Dunđerski.

Za pomoćnog trenera angažovan je Savo Pavićević. “Ovo je moj treći mandat u Spartaku, bilo je mnogo uspešnih momenata, velikih rezultata, izlazili smo kao pobednici i kada smo se najmanje nadali. Nadam se da će tako biti i sada. Vratio sam se uz poziv predsednika i šefa, nisam mnogo razmišljao. Uvek ću se vraćati u Spartak, bez obzira na situaciju i stanje. Naš posao je takav da smo na jednom mestu dok ima rezultata, a sa šefom ću nastojati da ostanemo ovde što je duže moguće” napomenuo je Pavićević.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: