Subotica: Deca sa Kosova i Metohije posetila Gradsku kuću

SUBOTICA – Deca sa Kosova i Metohije, na radost velikog broja svojih vršnjaka, ponovo su gosti Subotice, a danas su u društvu dece domaćina i nastavnika posetili i Gradsku kuću, gde ih je ugostio gradonačelnik Stevan Bakić i odgovarao na pitanja dece.

Na kraju posete, kao uspomenu na svoj boravak u Subotici, deca su na dar dobila jestive poklone sa znamenitostima grada.

Foto: Vojvodina uživo

Tradicionalna akcija „Deci Kosmeta sa osmehom, zajedno u školskim klupama’ koju organizuju humanitarna organizacija „Dečja radost“ Gnjilane u saradnji sa  subotičkim osnovnim školama „Sonja Marinković“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Jovan Mikić“ i „Ivan Goran Kovačić“, a uz podršku Grada Subotica , traje od 1. do 10. septembra.

Učenici sa Kosmeta su uzrasta od četvrtog do osmog razreda iz opština Srbica, Obilić, Gnjilane, Kosovska Kamenica i Kosovska Vitina tokom svog boravka u Subotici posetiće Zoo vrt Palić i ergelu Kelebija, a  kao i prethodnih godina, roditelji i nastavnici su osmislili program boravka dece i aktivnosti koje će biti realizovane.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: