logo transparend vojvodina uzivo

Subotica: Besplatna obuka za početnike u poslovanju

logo - panonreg
SUBOTICA – Regionalna razvojna agencija Panonreg organizuje besplatnu obuku za pisanje poslovnog plana i pripremu kompletne dokumentacije za konkurse za početnike u poslovanju, mlade žene i preduzetnike.

Iz agencije pozivaju sve preduzetnike koji žele da konkurišu na dostupne programe podsticaja razvoju preduzetništva koje sprovode Ministarstvo privrede i Fond za razvoj Republike Srbije da se prijave na dvodnevnu obuku, koja će se održati 16 i 17. avgusta od 10 do 14 časova, na prvom spratu Otvorenog univerziteta u sali 211.

Polaznici će imati priliku da se upozanju sa uslovima za konkurisanje za odobrenje bespovratnih i kreditnih sredstava, potrebnom dokumentacijom za odobrenje i metodologijom pisanja poslovnog plana i izračunavanja njegovih ekonomskih efekata. Polaznici će nakon obuke biti spremni da samostalno pripreme dokumentaciju za dostupne izvore podrške.

Poželjno je da se zainteresovani prijave na telefon 024/554-107 ili lično u kancelariju Regionalne razvojne agencije, na Otvorenom univerzitetu.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.