logo transparend vojvodina uzivo

Subotica: Banka Poštanska štedionica u novom prostoru

SUBOTICA – Subotička ekspozitura Banke Poštanska štedionica od danas je na novoj adresi – Trg slobode 1, odnosno u prizemlju Gradske kuće.

Svečanom otvaranju preseljene ekspoziture prisustvovao je i gradonačelnik Stevan Bakić, koji je tom prilikom poručio da je otvaranje novog poslovnog prostora veliki događaj za Grad Suboticu, pogotovo kada se radi o renomiranoj državnoj banci.

„Ono što moram da istaknem jeste da je Poštanska štedionica partner mnogim državnim projektima, tako da će lokalna samouprava dati svu moguću podršku Poštanskoj štedionici  i nadam se i želim im od srca mnogo sreće u radu, puno poslovnih uspeha i još proširenja.“

U okviru filijale Subotica Banka Poštanska štedionica ima osam ekspozitura i dva samostalna šaltera.

Foto: Grad Subotica

Osnovana 1921.godine, Banci Poštanska štedionica je upravo tradicija duža od jednog veka zajednička sa Gradskom kućom u kojoj se nalazi nova ekspozitura, poručila je direktorka filijale, Isidora Đaković i dodala da je Poštanska štedionica svojim radom i odnosom prema državi i građanima kao prava državna banka zaslužila poverenje građana. Ona se zahvalila i rukovodstvu grada na ukazanom poverenju, te poručila klijentima da će im banka biti na raspolaganju za dalji razvoj i podizanje životnog kvaliteta.

„Ovo je za nas posebno značajno jer se sa posebnom odgovornošću uvek odnosimo prema tradicionalnim vrednostima i domaćoj istoriji, Svojim odnosom prema klijentima i poslovnim partnerima već smo skrenuli pažnju na svoj rad, a podsećanja radi, ubrzan razvoj mreže banke u skladu sa sloganom „Još bliži vama“ započeli smo upravo u ovim krajevima sa samostalnim šalterom Čantavir, koji smo formirali u okviru ekspoziture Subotica“- istakla je Đaković.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.