Stručnjaci tvrde da su ovo najmodernije i najbolje boje noktiju za ovu jesen: Idealan manikir za sve smele žene koje žele da ostave utisak

Stiže jesen i vreme je da vidimo nove trendove u dizajnu noktiju. Donosimo vam najnovije trendove za jesen i neka vam budu inspiracija za sledeći manikir. Bez obzira na boju koju odaberete, važno je da se osećate udobno i samopouzdano s njom.

Jesen je vreme za promenu boje noktiju, a vrhunski manikuristi otkrivaju koje će boje biti najtraženije ovog meseca. Među stručnjacima, pitali smo i Milicu Neđić, savetnicu za manikir o kakvim trendovima je reč. Evo koji smo odgovor dobili šta će biti hit na noktima ove sunčane jeseni.

Boja crvenog vina
Ova nijansa je tamnija verzija klasične, duboke crvene. Prošlogodišnji oxblood trend pretvorio se u ovogodišnju nijansu dubokog crvenog vina i biće ključni igrač ove sezone. Što je ton vaše kože dublji, dublje možete istražiti ovu boju. Ova nijansa umiruje mnoge zbog svoje otmene i sofisticirane konotacije.

– Dobra vest je što uz njih ne morate nositi nikakav nakit jer su sami po sebi dovoljan aksesoar, dok je loša vest što vam ni jedan manikir neće izgledati tako sjajno kao ovaj – navodi Milica Neđić.

Espresso
Od ledene kafe do kremaste late, videli smo neke od ovih boja koje su u trendu u šminki i odeći. Međutim, za jesen, espresso je ono što nas interesuje – bogata nijansa braon, tako duboka da na određenom svetlu izgleda poput crne. Ipak, ovo je manje tamna nijansa od crne i baš zato je mnogo nosivija boja koja će i dalje ići uz sve što imate u ormaru.

Ledeno plava

Ovo je boja za one koji žele da isprobaju nešto novo. Ledenoplavi nokti podsećaju na najhladnije zime. To je boja koja izgleda sjajno i na najbleđim i na najdubljim tonovima kože, zbog kremastog pastelnog podtona. Sviđa nam se jer je nostalgičan povratak na Y2K ledenoplavu senku i to je nijansa koja jača dopamin i nije prejaka za svakodnevno nošenje.

– Motivi dragog kamenja na noktima su počeli polako da se penju na sam vrh trendova. Jednostavno efekat ove plave je neverovatan – kaže Neđićeva.

Prirodni
Ljudi polako počinju menjati akril za prirodne nokte, a čak je i manikir slavnih osoba postao kratak i suptilan. Očekuje se da će fin, delikatan, nenametljiv manikir s „golim“, ružičastim i krem ​​bojama biti posvuda u nadolazećoj sezoni.

– Jedan od najjednostavnijih trendova je ovaj jer minimalistička boja deluje čisto i uredno – navodi ona.

Boja trešnje
Crvena trešnja još je jedna boja noktiju koja nas privlači zadnjih godinu dana, a možete očekivati ​​da će trend dosegnuti vrhunac ove jeseni.

To je nijansa koja deluje tako seksi, a istovremeno je privlačna svim ženama bez obzira na to koliko godina imajuž, budući da je to boja koju svi poznajemo i volimo, kako piše Who What Wear.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.