Streljački klub Mladost iz Inđije proslavio 50 godina

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

INĐIJA – Streljački klub „Mladost“ iz Inđije obeležio je 50 godina od osnivanja kluba u Kulturnom centru. Održana je i sednica skupštine kluba, koja se sastojala iz radnog i svečanog dela.

Dragan Alimpijević osvrnuo se na period od poslednjih 10 godina, odnosno od dana kada je klub proslavio 40-godišnjicu osnivanja. Konstatovano je da je klub znatno unapredio svoj rad i rezultate te da je ovo najuspešniji period u istoriji kluba. Zahvalili su se i lokalnoj samoupravi zbog više finansija. U svečanom delu prisutnima se obratio i predsednik kluba Mihajlović Radoš, a goste su pozdravili predsednik Streljačkog saveza Srbije Nenad Putnik i pomoćnik za sport pokrajinskog sekretara za sport i omladinu gospodin Laslo Kormanjoš. Odali su priznanje svim članovima kluba i naglasili da je SK „Mladost“ uzoran sportski kolektiv i jedan od najboljih u streljačkoj organizaciji. Mihajlović je zaslužnim članovima uprave, sportistima, prijateljima i donatorima kluba, uručio zahvalnice i poklone.

Sednica skupštine je samo jedna od planiranih aktivnosti u sklopu proslave 50- te godišnjice kluba, ali se zbog okolnosti odustalo od organizacije prvenstva Srbije za pionire, juniore i seniore koje je trebalo da se održi u maju. Do kraja godine je u planu streljački turnir i druženje sa članovima kluba koji su osamdesetih i devedesetih godina ostavili dubok trag u klupskoj istoriji.

M. Sć

Tagovi:

Pročitajte još: